top of page
AW-BluDot-Boston-5.jpg

BLU DOT

This new Boathouse enriches its local community with a multi-faceted public/private collaboration between a community-based non-profit and a county park system in the Pacific Northwest. As it establishes a new home for the growing community rowing club, it also expands existing recreational and competitive boating offerings on the shores of a beloved man-made lake.  

 

Design for the Boathouse is focused on connection to the landscape, providing a threshold between the surrounding mountains and the lake’s expanse. As a solitary element on the site, it serves as a lens through which users understand and access the water. Its materials and detailing reflect its surroundings and enhance the relationship between the built and natural environments.

PROJECT LOCATION
Boston, MA

PROJECT SIZE 

15,000 SF

PROJECT TYPE

Civic/Cultural, Commercial

CLIENT

Blu Dot

AW-BluDot-Boston-2.jpg
AW-BluDot-Boston-1.jpg
AW-BluDot-Boston-8.jpg
AW-BluDot-Boston-4.jpg
AW-BluDot-Boston-11.jpg
AW-BluDot-Boston-6.jpg
AW-BluDot-Boston-3.jpg
AW-BluDot-Boston-10.jpg
AW-BluDot-Boston-7.jpg
AW-BluDot-Boston-10.jpg
AW-BluDot-Boston-7.jpg
bottom of page